El Saragossa supera el Las Palmas a La Romareda i fa un pas més cap a l'ascens a Primera Divisió (3-1)

Rico, Pedro i William Jose han remuntat el gol inicial de Jonathan Viera que permeten el conjunt aragonès afrontar el partit de tornada a Las Palmas amb dos gols d'avantatge

David CarballoActualitzat

Després d'eliminar el Girona en la primera eliminatòria del "play-off" d'ascens a la Primera Divisió, el Saragossa ha fet un pas més pert tornar a la màxima categoria del futbol espanyol. L'equip aragonès s'ha imposat al Las Palmas per 3 a 1 en el partit d'anada de l'eliminatòria definitiva disputat a La Romareda i haurà de defensar dos gols d'avantatge a la tornada per assolir l'ascens de categoria.

Tot i la valuosa victòria, el matx no ha començat gens bé per als locals. En el minut 20, el conjunt de Ranko Popovic ha encaixat el 0 a 1 amb un gol de Jonathan Viera. Però amb el suport incondicional de la seva afició, el Saragossa ha reaccionat i ha pogut empatar poc abans del descans gràcies a un cop de cap de Rico.

En l'inici de la represa, Pedro ha culminat la remuntada fent el 2 a 1 i quan els canaris s'havien bolcat a l'atac en busca de l'empat, en el minut 75 William José ha marcat el definitiu 3 a 1, un resultat que acosta el Saragossa a la Primera Divisió. Després de deixar escapar l'ascens la temporada passada de forma dramàtica contra el Còrdova, el Las Palmas haurà de remuntar dos gols a la tornada, que es disputarà diumenge que ve a l'Estadi de Gran Canària, si no vol que la història es torni a repetir.