Els jugadors del Saragossa, mantenint les distàncies de seguretat en un entrenament de preparació per al play-off d'ascens a Primera (@RealZaragoza)
Futbol

El Saragossa se sent perjudicat i proposa tres solucions per resoldre el play-off d'ascens a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

Després del serial per al play-off d'ascens a Primera provocat per l'allau de positius per coronavirus al Fuenlabrada que ha motivat que s'endarrereixin fins a mitjans d'agost les dues eliminatòries en que s'acabarà decidint quin equip acaba ocupant l'última plaça vacant a la màxima categoria del futbol estatal, el Saragossa, un dels equips implicats, demana que es doni per acabada la competició i proposa tres solucions.

El conjunt aragonès se sent perjudicat perquè el 5 d'agost, aquest dimecres, perd un dels jugadors més decisius de la temporada i és que Luis Suárez Charris acaba la seva cessió i ha de tornar al seu club d'origen, el Watford, que el reclama. Davant d'això, el Saragossa posa a sobre de la taula el greu perjudici que li suposa perdre el seu màxim golejador.

Per tot, l'equip aragonès proposa tres opcions per resoldre la situació. Una és que els quatre equips que disputen la promoció ascendeixin a Primera i per tant hi hagi 23 clubs a la màxima categoria. L'altra és que es donin per disputats tots els partits del play-off amb un 0-0 i, per tant, que pugi el millor classificat que, en aquest cas, seria el Saragossa. Per últim, suggereix que ocupi la darrera plaça pendent d'adjudicar a la màxima categoria el tercer classificat de la lliga regular, és a dir, el Saragossa.

 

Anar al contingut