Futbol

El Saragossa presenta Pablo Aimar i ara es marca com a objectiu Gerard Piqué

El Saragossa ha presentat el fitxatge estrella per a la nova temporada, l'argentí Pablo Aimar. Uns cinc mil aficionats han anat a La Romareda per veure la presentació del mitjapunta argentí, per qui l'equip aragonès ha pagat deu milions d'euros al València. Aimar ha firmat contracte per quatre temporades i espera brillar més que en la seva etapa a l'equip valencià. Aimar diu que l'interès de Víctor Fernández ha estat decisiu i s'ha mostrat ambiciós. L'equip té ara com a objectiu Gerard Piqué, que acaba de guanyar el títol continental sub-19.

Actualitzat

L'equip aragonès s'està convertint en un dels animadors de la pretemporada gràcies als seus fitxatges. Destaquen els dos argentins, primer Andrés d'Alessandro, cedit pel Wolfburg alemany, i ara Pablo Aimar. El Saragossa ha pagat deu milions d'euros al València.

Però aquí no s'acaba la història. El pròxim objectiu de l'equip aragonès és Gerard Piqué, el català del Manchester. El Saragossa es vol convertir en un equip d'elit al futbol espanyol, com ha reconegut el seu principal accionista, Agapito Iglesias.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut