El Saragossa goleja el Recreativo (3-0) i alleuja una mica la seva crítica situació

Pilota d'oxigen per al Saragossa, que ha golejat el Recreativo a La Romareda (3-0) i ha sortit de la zona de descens en millorar el "goal-average" amb els de Huelva, que són els que ara ocupen aquesta plaça. Sergio García i Oliveira han garantit un partit plàcid amb els seus gols a la primera part, i el davanter brasiler ha culminat la feina a la represa. Al Calderón, desfeta de l'Atlètic contra un Betis que pràcticament segella la permanència a Primera Divisió. Agüero no ha estat suficient davant els gols de Juande, Xisco i Capi. A Sevilla, impressionant golejada de l'Almeria (1-4).

Saragossa, 3 – Recreativo, 0

Els aragonesos tenien la pressió de guanyar per sortir de la zona de descens, però se l'han tret de sobre només començar: al minut 2, Sergio García ha fet l'1-0 aprofitant una assistència d'Oliveira. Precisament, el davanter brasiler seria l'autor del 2-0 al minut 20, després de robar una pilota a un innocent Iago Bouzón, encarar Sorrentino i batre'l amb tranquil·litat. Els de Huelva han tingut un parell d'arribades perilloses en les botes de Martins, però el Saragossa també ha pogut sentenciar abans del descans en diverses jugades al contracop.

A la represa, els de Manolo Villanova han cedit la iniciativa a un Recreativo que primer no ha sabut què fer amb la pilota i després ha tingut la pólvora mullada. El Saragossa ha esperat que arribés la seva oportunitat per sentenciar el matx, i aquesta ha arribat al minut 78, quan Oliveira ha fet el definitiu 3-0 amb un cop de cap col·locat a prop de l'escaire.

Atlètic de Madrid, 1 – Betis, 3

El partit ha començat amb els papers canviats: era el Betis qui duia la iniciativa i qui generava les ocasions de gol. Primer Odonkor ha xutat un pèl creuat després de guanyar per velocitat la defensa matalassera, i tot seguit, al minut 14, Juande ha aprofitat un mal refús de Leo Franco per marcar el 0-1. L'Atlètic de Madrid estava mig estabornit, però ha empatat nou minuts després amb una canonada del Kun Agüero que s'ha empassat Casto. 1-1 al descans.

Només iniciar-se la segona part, Xisco ha avançat un altre cop el Betis. Ho ha fet amb un xut de falta directa que Leo Franco no ha sabut aturar. Després, al minut 65, Capi ha establert l'1-3 entrant pel centre de la defensa de l'Atlètic. Els de Javier Aguirre han acusat el desgast i s'han enfonsat anímicament, per la qual cosa no han tingut opcions de remuntada. Fins i tot Xisco podria haver ampliat el marcador però ha fallat a mig metre de la línia de gol.

Sevilla, 1 – Almeria, 4

Tres anys i tres mesos feia que el Sevilla no encaixava quatre gols al Sánchez Pizjuán. L'equip de Manolo Jiménez tenia a les seves mans la possibilitat d'atrapar l'Atlètic de Madrid, però l'ha deixat escapar davant un Almeria que somia amb Europa. Daniel Alves ha inaugurat el marcador en fer-se un gol en pròpia porteria al minut 24, i poc després Negredo ha fallat un penal que podia haver significat el 0-2 abans del descans.

Ara bé, a la represa no hi ha hagut color: el propi Negredo, amb dos gols, i Juanma Ortiz, han aniquil·lat un Sevilla que ha perdut els papers de forma incomprensible i que només ha trobat porteria amb un gol de Kanouté al minut 72. A més, Adriano ha estat expulsat en veure la vermella directa per protestar i Kanouté ha fallat un altre penal.