El Saragossa esgota les opcions per salvar-se, el Rayo es complica la vida i el Mallorca somia amb Europa

El Saragossa esgota les opcions per aconseguir la salvació. Els aragonesos han guanyat 1-0 el Llevant i se situen a 3 punts de la permanència. Un límit que marca el Rayo, dissetè, que ha perdut al camp del Mallorca 1-0. Els balears entren amb aquest triomf en la lluita per anar a la Lliga Europa, ja que se situen a només un punt del sisè, l'Atlètic de Madrid. Els "colchoneros" han empatat contra la Reial Societat. D'altra banda, el derbi andalús entre Sevilla i Betis ha acabat amb victòria bètica "in extremis". El València ha guanyat 4-0 l'Osasuna.

At. Madrid, 1 - Reial Societat, 1

L'Atlètic de Madrid i la Reial Societat han empatat 1-1. El primer gol del partit ha arribat a la segona part i l'ha fet Gabi, concretament al minut 54. Després, el mateix Gabi ha estat expulsat, i, en temps afegit de la segona part, Vela ha aconseguit l'empat a un. L'Atlètic perd l'oportunitat d'encarrilar la seva plaça a la Lliga Europa.

Sevilla, 1 - Betis, 2

El derbi andalús ha acabat amb una victòria "in extremis" del Betis. El Sevilla s'ha avançat només començar, amb un gol de Negredo al minut 5. Abans del descans, Beñat de falta directa ha fet l'empat. El mateix jugador ha firmat el gol del triomf bètic al temps afegit de la segona part.

Mallorca, 1 - Rayo Vallecano, 0

Una diana de Gonzalo Castro al minut 62 ha estat suficient perquè el Mallorca aconseguís la victòria i s'afegeixi al carro d'equips que volen una plaça a la Lliga Europa. Els balears són a tan sols un punt de l'Atlètic de Madrid, que és sisè. El resultat a Mallorca enfonsa una mica més el Rayo, que, tot i que no ocupa zona de descens, veu com se li acosta un Saragossa que té a 3 punts.

Saragossa, 1 - Llevant, 0

El Saragossa manté les esperances de salvar-se, després de guanyar el Llevant a La Romareda. Edu Oriol ha fet l'únic gol del partit al minut 10. Els aragonesos tenen la salvació a tres punts.

València, 4 - Osasuna, 0

El València es referma en la tercera posició de Primera, després de superar l'Osasuna per 4-0. El marcador no s'ha mogut fins a la segona part i, en concret, en l'últim quart d'hora de partit. Aduriz ha marcat al minut 77 i 87; entremig Jonas ha fet un altre gol i també ha tancat la golejada. L'Osasuna ha jugat amb 10 homes tota la segona part per l'expulsió de Lekic.