Primera Divisió

El Saragossa ensopega amb el Getafe, el Rayo sorprèn el Granada i la Reial Societat assalta Mestalla

Dos partits, un punt. és el trist balanç de Manolo Jiménez a la banqueta del Saragossa. Avui no ha passat de l'empat davant del Getafe (1-1) i continua enfonsat a la cua de la classificació. Per la seva banda, el Rayo Vallecano ha sorprès el Granada a Los Cármenes, on s'ha imposat per 1 a 2 gràcies als gols de Michu y Trashorras, que s'han pres la seva revenja particular amb els andalusos. En aquest camp, a finals de la temporada passada, van veure frustrat un ascens a Primera amb el Celta. En l'últim partit avançat a dissabte, la Reial Societat ha sorprès el València a Mestalla i s'ha imposat amb un solitari gol de Griezmann.

Més de 10.000 aficionats del Saragossa s'han concentrat als voltants de La Romareda per mostrar el seu rebuig a la gestió del president del club, Agapito Iglesias. Un cop al camp, al minut 32, més xiulets contra el màxim mandatari, amb una acció batejada com l'"agapitada". Encara sort que, només 6 minuts després, l'italià Lanzaro ha calmat una mica els ànims en marcar, de cap, el 0 a 1 per al conjunt aragonès. Però Rafa, també en una acció de córner, ha fet l'un a un i ha esguerrat l'estrena a casa de Manolo Jiménez. El Saragossa, cuer, només ha sumat 2 dels últims 33 punts.

El Rayo, en canvi, està en ratxa. Una centrada de Trashorras ha permès a Michu fer, amb un fort xut, el primer dels madrilenys a Granada. I només començar el segon temps, gol des de fora de l'àrea del català Piti per situar el 0 a 2 en el marcador. Els andalusos s'han llençat a l'atac, però només han pogut reduir diferències en els últims minuts, mitjançant Fran Rico.

La Reial sorprèn el València a Mestalla

L'esforç a la Copa, aquesta setmana, ha passat factura al València en l'últim partit d'aquest dissabte. A Mestalla, els d'Unai Emery han perdut per la mínima contra la Reial Societat. L'únic gol del partit l'ha fet Greizmann en el minut 55. El francès ha aprofitat un refús de Diego Alves per marcar, tot i que els jugadors del València han reclamat mans en aquesta acció. Sigui com sigui, el gol ha donat els tres punts al conjunt basc, que s'ha refet de la dolorosa eliminació a la Copa i suma tres punts d'or per allunyar-se de la zona de descens.