Futbol

El Saragossa demana al CSE suspendre el play-off i ascendir a Primera per la via ràpida

El club aragonès ha emès un comunicat on destaca la "falta d'integritat de la competició" i l'"alt risc que suposa per a la salut"

Redacció Esport3 Actualitzat
Els jugadors del Saragossa, en una sessió d'entrenament (@RealZaragoza)

La polèmica dels play-off d'ascens a Primera Divisió encara continua. L'Elx serà definitivament l'equip que disputarà els play-off, però el seu rival, el Saragossa, vol evitar la disputa d'aquesta fase final. En un comunicat, el conjunt aragonès ha anunciat la petició que ha fet al Consell Superior de l'Esport per suspendre la competició. El Saragossa argumenta "falta d'integritat de la competició" i l'"alt risc que suposa per a la salut" la disputa dels play-off. 

"Aquest esment no fa referència a un fet aïllat, sinó que trasllueix una situació actual de greu risc que fa desaconsellable, cada dia més, la celebració del play-off"

El Saragossa ja va fer un comunicat el passat 4 d'agost, però, en no rebre resposta, ha insistit en els seus arguments. Els aragonesos ofereixen tres solucions al CSE. A totes tres el Saragossa acabaria pujant a Primera sense disputar el play-off.

1. "Acordar l'ascens dels 6 primers classificats de Segona Divisió i crear una lliga de 23 equips a Primera."

2. "Finalitzar tots els partits del play-off en un 0-0 que donaria l'accés al millor classificat (el Saragossa)."

3. "Ascendir al tercer classificat de Segona (el Saragossa)."

El conjunt aragonès també lamenta el no poder comptar amb el seu màxim golejador. Luis Suárez, cedit pel Watford, no podrà disputar els play-off per la finalització del seu contracte. Els aragonesos consideren aquest fet com un "mal esportiu impossible de reparar."

 

 

Anar al contingut