Pito i Coelho, dos dels golejadors d'una soferta classificació (@FCBfutbolsala)
Copa del Rei de futbol sala

El Barça passa a quarts a la pròrroga en una eliminatòria d'infart a Saragossa (5-7)

Els blaugranes sobreviuen a un mal debut amb un espectacular hat-trick de Pito davant d'un equip de Segona Divisió. L'Industrias Santa Coloma es queda fora de la Copa en caure sense pal·liatius davant el Jaén (1-5)

• El Barça ha fet una pèssima primera part en la seva estrena a la Copa del Rei. Oscar Villanueva i Richi Felipe -de penal- han portat el Sala10 Saragossa a guanyar (2-1) al descans tot i el gol de Coelho.
  • A la represa, Dyego i Adolfo han capgirat el marcador (2-3, minut 31) però els aragonesos -cinquens de la Segona Divisió- han tornat a empatar (3-3, minut 32).
  • Pito ha semblat sentenciar l'eliminatòria de vuitens a partit únic amb dos gols consecutius (3-5, minut 36). Els de Velasco han deixat escapar el triomf en els 52 segons finals del temps reglamentari. Retamar i Mateo Flores han portat el matx a la pròrroga.
  • En la segona part del temps extra, Pito ha completat el seu hat-trick particular i Sergio Lozano ha tancat definitivament (5-7) el pas del Barça a quarts de final.