El ja exjugador del Sants ha estat el màxim golejador de la Kings League (@KingsLeague)
Futbol

El Sants anuncia l'adeu de Cristian Ubón i respon als insults d'Agüero

L'històrica entitat barcelonina ha publicat un comunicat a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

La UE Sants i Cristian Ubón separen els seus camins. Després de les crítiques del president al jugador per deixar plantat l'equip per la final four de la Kings League, i del rebombori posterior, l'entitat barcelonina ha anunciat que acaben la vinculació de mutu acord.

Tot i l'adeu, el club barceloní ha volgut acabar la relació amb Ubón amb cordialitat: "Agraïm el temps que ha estat amb nosaltres i li desitgem la màxima sort en els seus reptes".

El Sants respon a Agüero

Les paraules del president del Sants, Joan Forcadell, expressant el malestar de l'entitat amb Ubón van aixecar molta polseguera. L'actuació de l'entitat va ser motiu d'un agre debat a la xarxa entre partidaris de la Kings League i del futbol tradicional, i l'assumpte va agafar encara més volada amb els insults de l'exblaugrana Kun Agüero, un dels presidents de la nova competició.

El club barceloní ha lamentat en un comunicat les reaccions irades que ha rebut, a més d'aclarir la seva postura sobre la Kings League i la relació amb Ubón. L'entitat ha aprofitat també per respondre, de manera elegant, els insults d'Agüero i d'altra gent que els ha atacat.

Comunicat de la UE Sants:

"Mai plou a gust de tothom" i quan hauríem d'estar contents i gaudint del MVP d'un dels nostres jugadors, a qui hem donat suport des del primer moment i el felicitem públicament, avui som objecte d'un debat, creiem que injust i infructuós.

Ens trobem enmig d'una confrontació entre el Futbol Purista i la Kings League, que ha vingut per quedar-se, davant dels valors i esforços d'un club modest que lluita cada any per mantenir la categoria, d'uns companys que es van sentir traïts però, alhora conscients de què tothom hagués fet el mateix. No vam prohibir, i volem que quedi molt clar, que el nostre jugador Cristian Ubón jugués un dels partits més importants de la seva vida, només volíem que un dels nostres herois ens ajudés a intentar mantenir la categoria un any més. I era perfectament compatible, com ho ha estat cada diumenge. I era també el seu compromís. La imatge dels nostres jugadors plorant a la gespa després de la derrota a Vilafranca és una imatge difícil d'esborrar. I només demanem respecte pel nostre club, pels nostres 100 anys d'història, pels nostres aficionats i aficionades a qui també els pot agradar, per què no, la Kings League.

Entenem la situació, però no ens agrada gens tot aquest rebombori. Nosaltres no tenim un altaveu tan potent. Fem el que fem, serem criticats i no és una situació ni agradable ni volguda. Ens agradaria que es parlés de la UE de SANTS amb respecte i convidem tothom, també qui creu que som mala gent o "gilipolles", a venir un dia a veure que costa molt sobreviure en aquest món tan complicat que és el futbol modest, i us ensenyarem el nostre "ORGULL SANTSENC" i el nostre anhel de tornar a tenir, algun dia, el nostre estimat camp de futbol de La Magòria, sí, perquè no tenim camp propi, però tenim valors i educació, tot i que algú cregui que no. I si ens visiten, potser així entendran que no som tan mala gent. Als nostres socis i sòcies, aficionats i aficionades, demanar-vos que doneu suport, una vegada més, a aquests nois que es deixaran la vida al camp pels nostres colors.

En definitiva, que no anem contra res ni ningú. Només volem que s' entengui que ens alegrem molt pels èxits dels nostres jugadors, però que plorem quan el nostre equip perd. Per tot això, i de comú acord amb el jugador, que entén tot el que ha passat, decidim, les dues parts, no continuar junts el nostre camí. Nosaltres no podem oferir-li l'èxit que es mereix i ell no vol perjudicar més l' equip al no sentir-se amb la mentalitat adequada per continuar jugant defensant els nostres colors. Així, avui es separen els nostres camins. Li desitgem tota la sort del món i que una part d'aquesta sort es quedi amb nosaltres i amb el nostre equip per tal de mantenir la categoria. Som futbol popular, som futbol modest, som futbol de barri !!!

Visca la UE de SANTS !!! Visca la Gloriosa !!!

Junta Directiva de la UE de Sants

ARXIVAT A:
Kings League
Anar al contingut