Robinho en la seva presentació amb el Santos
Robinho en la seva presentació amb el Santos (@SantosFC)
Futbol

El Santos rescindeix el contracte de Robinho per la seva condemna per violació

El jugador va fitxar pel Santos el 10 d'octubre, però la pressió de patrocinadors i aficionats ha fet que el club rescindeixi el seu contracte

Redacció Esport3Actualitzat

El Santos ha anunciat la suspensió del contracte del davanter brasiler Robinho després que patrocinadors i aficionats mostressin el seu rebuig al fitxatge del jugador, que es va produir fa una setmana, per una condemna per violació que va rebre a Itàlia l'any 2017.

"El Santos i Robinho informen que, de comú acord, suspendran la validesa del contracte firmat el 10 d'octubre perquè el jugador pugui concentrar-se exclusivament en la seva defensa en el procés que té a Itàlia ", ha confirmat el club brasiler.

 

 

L'exdavanter del Reial Madrid, el Manchester City i l'AC Milan, entre d'altres, va ser condemnat per un tribunal italià el 2017 a nou anys de presó per participar en la violació en grup d'una dona de 23 anys el 2013 a Milà, quan militava amb els "rossoneri".

El futbolista ha apel·lat la condemna, assegurant que és innocent. A més, els seus advocats han enviat una carta als mitjans al·legant que el jugador sempre ha manifestat que va tenir relacions sexuals de manera consentida. Robinho havia estat prèviament acusat i absolt de violació el 2009 quan jugava amb el Manchester City.

 

 

Anar al contingut