Una imatge de gespa artificial d'un camp de futbol de la Tercera Divisió
L'entrenador ha estat suspès de sou i feina
Futbol

El Sant Vicenç dona per tancada la polèmica després de l'episodi de racisme

L'entrenador de la Pirinaica va retirar l'equip després que un grup d'espectadors insultés un dels seus jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

El Futbol Club Sant Vicenç, de Sant Vicenç de Castellet, ha emès un comunicat en què condemna l'acte de racisme que va tenir lloc el cap de setmana contra un nen negre de la Pirinaica, però assegura que tan sols es va produir en un moment puntual i protagonitzat per un grup de nens i adolescents d'entre 11 i 14 anys i que en el mateix moment els pares i aficionats a les graderies ja els van esbroncar.

El club també insisteix que no hi ha imatges dels fets (ho remarca en majúscules), que vol mantenir un perfil baix respecte d'aquest afer perquè els nens implicats són menors i que no tenen intenció d'entrar en el que titllen de "joc mediàtic".

També asseguren que els fets s'han exagerat i fins i tot inventat, com per exemple el fet que bona part de la graderia estigués imitant el so d'un mico.


La Pirinaica va retirar l'equip a causa dels incidents

L'entrenador de la Pirinaica va retirar l'equip després que un grup d'espectadors insultés un dels seus jugadors. Segons va comentar a Catalunya Ràdio Gerard Checa, president de l'equip manresà, no és la primera vegada que es produeixen aquests fets, que no han quedat reflectits a l'acta del partit.  

El Sant Vicenç de Castellet, a través d'un comunicat, explica que està recopilant informació per aclarir què va passar i prendre les mesures que calguin. I, a l'espera de la junta directiva d'aquest mateix dilluns, amb la condemna de qualsevol acte discriminatori, violent, racista o intolerant.

La Federació Catalana de Futbol, de la seva banda, està pendent de rebre la informació dels dos clubs sobre què va succeir.

Anar al contingut