El Sant Andreu remunta contra el Badalona (2-1) i es proclama campió del Torneig d'Històrics

El Sant Andreu s'ha proclamat campió del Torneig d'Històrics després de derrotar en la final el Badalona per 2 a 1. Els badalonins s'havien avançat en el marcador amb un gol matiner, però una expulsió abans d'arribar el descans ha donat aire als quadribarrats per remuntar.

Manu Balda ha marcat per al Badalona en el minut 8, aprofitant una assistència d'Abraham. Els escapulats han aprofitat l'empenta que aquest gol els ha donat per intentar deixar sentenciat el partit. Però després dels primers 30 minuts de joc, el Sant Andreu ha començat a guanyar terreny. En el minut 37 la situació s'ha complicat una mica més pels badalonins, que s'han quedat amb 10 jugadors després que Òscar Sierra ha estat expulsat.

El Sant Andreu ha tornat dels vestidors decidit a remuntar. El Badalona, en inferioritat numèrica, s'ha centrat en defensar-se i buscar alguna ocasió al contraatac. En el minut 63 el porter Sergio ha evitat el gol de l'empat en un xut que anava a l'escaire de la seva porteria, però s'ha lesionat en aquesta jugada i ha estat substituït.

Cinc minuts més tard, Ton Alcover ha marcat l'empat en un xut de falta directa. En el minut 70, Jonathan ha estat a punt d'avançar els quadribarrats, però el seu cop de cap ha sortit fregant el travesser. Finalment, en l'últim minut abans d'arribar als 90 reglamentaris Nuha ha aconseguit el gol del triomf del Sant Andreu rematant una pilota penjada dins l'àrea.