Copa del Rei

El Sant Andreu queda eliminat tot i fer una gran primera part al Wanda Metropolitano (4-0)

El conjunt quadribarrat ha plantat cara davant un rival de Champions però en la represa ha acabat cedint. Lemar, Kalinic, Correa i Vitolo han fet els gols de la victòria de l'Atlètic de Madrid

Xavier LorenteActualitzat

El Sant Andreu s'ha oblidat de la diferència de categoria i ha demostrat a la primera part que un equip de Tercera pot plantar cara a un equip de Champions. Els barcelonins han sortit a buscar la gesta al Wanda Metropolitano sense por, tractant de tu a tu els madrilenys. Elhadji ha protagonitzat la primera aproximació del Sant Andreu al minut 4. S'ha desmarcat a la punta esquerra i ha deixat asseguts dos jugadors de l'Atlètic però el seu xut ha estat massa tou. La rèplica dels locals l'ha posat Kalinic en una rematada a l'àrea petita que s'ha escapat alta. Josu ha pogut avançar els andreuencs després d'una sortida en fals d'Adán. El mateix porter de l'Atlètic ha desviat a córner la rematada de Josu, que ho tenia tot a favor per marcar al minut 22. Del possible 0 a 1 s'ha passat al possible 1 a 0 en una nova acció de Kalinic que a la mitja volta ha xutat fora fregant el pal al minut 24. Els catalans han continuat mostrant ambició ofensiva per equilibrar l'eliminatòria. I així ha arribat una altra gran oportunitat per obrir el marcador. Un excel·lent cop de cap amb molta paràbola d'Elhadji s'ha estavellat al pal al minut 34. Els de Mikel Azparren han merescut avançar-se i ho han tornat a deixar clar amb un nou cop de cap d'Elhadji, a centrada de Josu, que ha obligat a una intervenció felina d'Adán, amb una mà salvadora. Ja es cantava el gol. Amb 0 a 0 s'ha arribat al descans. Després dels ensurts de la primera part, Simeone ha decidit fer dos canvis d'entrada a l'inici ja de la segona: Rodri ha substituït Gelson Martins i Lemar a Toni Moya.

L'Atlètic ha avisat de seguida que havia posat una velocitat més. Koke ha xutat una falta molt perillosa que un sensacional Segovia ha refusat a córner. I en el següent atac, al minut 48 Lemar ha clavat un autèntic golàs amb un xut des de fora l'àrea. El cacau del francès ha picat al pal i ha anat al fons de la xarxa, impossible d'aturar. L'Atlètic no ha tret el peu de l'accelerador i cinc minuts més tard, al 53, Kalinic de cap ha fet el 2 a 0 a centrada d'Arias. L'huracà matalasser no ha tingut pietat del Sant Andreu i ha sentenciat l'eliminatòria al minut 56 fent pujar el 3 a 0 gràcies a una gran acció de Correa, amb un control orientat i una definició perfectes. Al minut 81 Vitolo ha establert el definitiu 4 a 0 després de culminar una gran combinació entre Lemar i Saul. Els barcelonins han quedat tocats i enfonsats. Segovia encara ha evitat un cinquè gol local en una altra gran intervenció a xut de Saul. El somni de la Copa s'ha acabat per al Sant Andreu amb una excel·lent primera part i una segona en què no ha tingut res a fer.