El Sant Andreu es manté ferm al capdavant de la classificació en golejar el Lleida (5-1)

El Sant Andreu es manté ferm al capdavant de la classificació del grup 3 de la Segona Divisió B en vèncer el Lleida per un contundent 5-1. Els quadribarrats mantenen els quatre punts d'avantatge sobre el segon, el Barça Atlètic, que s'ha imposat al Badalona per 3-2. Per la seva part, l'Espanyol B continua en posició de promoció de descens en empatar al camp de l'Sporting Maonès. El Gavà, com el Lleida, segueix en zona de descens en empatar a casa contra el València Mestalla, mentre que el Terrassa és cuer una jornada més en perdre a Dénia per 3-0.

El Sant Andreu continua imbatible al capdavant de la classificació de la Segona B. Ha encadenat sis victòries consecutives, no ha perdut al Narcís Sala en tota la Lliga i aquest diumenge ha apallissat el Lleida amb un 5-1 incontestable. Al quart d'hora, David Miguélez i Máyor ja havien situat el 2-0 en el marcador i, en el minut 24, Manolo Lanzarote ha marcat el tercer. Els d'Emili Vicente, que són en zona de descens, han escurçat distàncies a través de Cheli en el minut 31, però un altre inici fulgurant dels andreuencs ha deixat el partit resolt. Máyor ha fet el 4-1 en el minut 58 i Xavi Moro ha marcat el cinquè en el 67 per a un Sant Andreu que ja té 11 punts d'avantatge respecte al cinquè.

Molts gols també en un Barça Atlètic-Badalona que certifica els blaugrana com a segons, a quatre punts del Sant Andreu. Als de Luis Enrique els va tocar igualar dos cops els gols dels de Toni Llebaria. Nolito va igualar el que havia fet Diego Torres només començar el partit i, després que Iván Mateo fes l'1-2 en el minut 25, Jonathan Soriano va tornar a empatar el partit en el 36 per completar un primer temps elèctric. El mateix Jonathan Soriano, quan faltava només tres minuts pel final, va decantar el partit amb el seu onzè gol a la Lliga.

La imatge de la jornada, però, ha estat la dels jugadors del Terrassa sense disputar el primer minut del partit que els ha enfrontat amb el Dénia. Un cop iniciat el partit, un equip ple de jugadors juvenils no ha tingut opció davant d'un Dénia que a la mitja part ja guanyava per 2-0 gràcies a dues rematades del defensa José Rubio. Ja en el segon temps, un penal transformat pel català Jordi Vinuesa ha servit per establir el 3-0 definitiu.

Un altre equip amb problemes, el Gavà, ha encadenat el quart partit sense perdre en empatar a 0 a casa davant de València Mestalla.

També allarga la ratxa d'imbatibilitat el Sabadell, que ha empatat a 1-1 a casa davant l'Ontinyent. Agustín ha avançat els arlequinats en el 68, però només dos minuts després una errada defensiva ha permès Raúl Manrique empatar el partit.

D'altra banda, la Gramenet continua intractable a casa, si bé aquesta vegada ha hagut d'esperar a l'últim minut per superar el Mallorca B amb un gol de Pedro García.

L'Espanyol B, finalment, es manté en zona de promoció per no baixar després d'empatar a 1-1 al camp de l'Sporting Maonès. Trujillo va avançar els locals en el primer temps, però en el minut 80 Lucas Porcar va salvar un punt per als d'Òscar Perarnau.