Copa

El Sant Andreu es classifica per als setzens de final de Copa amb una victòria suada enfront del Calahorra (1-0)

Un gol de Kuku només començar la pròrroga dona el triomf als quadribarrats que han jugat la major part del partit amb un home més

La UE Sant Andreu, de Tercera Divisió, serà al bombo dels setzens de final de la Copa del Rei. Els barcelonins ja saben que s'enfrontaran amb un equip de Primera que juga competició europea, és a dir, el FC Barcelona, el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid, el València, el Sevilla, el Betis o bé el Vila-real.

El somni dels quadribarrats s'ha fet esperar i és que han suat de valent enfront del Calahorra per imposar-se i això que els riojans s'han quedat amb deu jugadors al minut 36 per l'expulsió de Cristian, que ha vist la vermella directa després d'escombrar Ferran just al límit de l'àrea. La falta l'ha picat Ton Alcover, però la canonada s'ha estavellat al pal.

A la represa, els quadribarrats han desaprofitat l'avantatge numèric i no han sabut sentenciar. Ocasions desaprofitades per la manca d'encert davant d'uns rivals que s'han tancat al darrere a l'espera de caçar una pilota al contracop. El partit ha arribat al final del temps reglamentari amb el 0-0 en el marcador.

El gol del Sant Andreu ha arribat només començar la pròrroga i l'ha marcat Kuku a assistència d'Óscar Muñoz que acabava d'entrar. El Calahorra, però, no ha baixat els braços tot i el cansament de jugar tanta estona amb un jugador menys i, fins i tot, ha tingut l'empat a tocar però el xut de Gabri ha sortit per sobre del travesser en una de les ocasions més clares.

Després del partit, les alegries s'han desfermat en el vestidor local del Narcís Sala