El Sant Andreu empata contra el Logronyès (2-2) i el Barça Atlètic signa taules amb l'Espanyol B (1-1)

El Sant Andreu va encadenar la tercera jornada consecutiva sense guanyar en no passar de l'empat davant el Logronyès al Narcís Sala (2-2). Els quadribarrats, però, mantenen els 8 de marge sobre el segon classificat, el Barça Atlètic, que va signar taules a casa amb l'Espanyol B (1-1). Per la seva banda, el Lleida s'allunya del descens gràcies a la seva contundent victòria al camp del cuer Terrassa (0-3), mentre que el gavà es manté penúltim tot i vèncer l'Sporting Maonès (2-1).

El Sant Andreu va sumar la tercera jornada consecutiva sense guanyar un partit en què, de nou, l'àrbitre aragonès Sergio del Río Ayete va tornar a muntar un xou. Si bé va començar marcant un penal a favor dels locals, que Tarradellas va fallar, i que el Sant Andreu es va avançar amb un gol de Marcos Jiménez, la truita es va girar aviat. En el minut 31, penal molt dubtós i segona groga per a Xavi Moro. Morales va parar el llançament, però Diego Cervero va aprofitat el rebot. Amb deu contra deu per l'expulsió del visitant Juan Milla, Tarradellas va aconseguir el 2-1 amb un golàs en el minut 45. Però quan només faltaven dos minuts per al final del partit, Osado va esgarrapar un punt per als de La Rioja.

També es van repartir els punts els dos protagonistes del "miniderbi". El Barça Atlètic es va avançar amb un gol d'Ilie Sánchez en el minut 28, però l'olotí Óscar Sielva va establir l'empat definitiu a la represa.

El Sabadell va arrencar un empat polèmic al camp del Mallorca B (1-1). Sergi Enrich va avançar els locals en el minut 4, i Arnal va empatar en el 14 de la represa. Els locals, però, van protestar perquè van considerar que la pilota no va arribar a traspassar la línia de gol.

La Gramenet va caure per la mínima a Benidorm (1-0) en un partit en què va acabar amb deu per l'expulsió de Rezzónico. Germán Rojas, en el minut 75, va marcar el gol de la victòria local.

El Badalona, en canvi, va aconseguir una victòria importantíssima al camp del Centenari contra un Alacant que va acabar amb nou homes i amb gairebé mitja banqueta expulsada per protestar. David Prats, en el minut 39, i Robles, en el 85, van marcar els gols de la victòria per als de Toni Llebaria.

El Lleida en va tenir prou amb quinze minuts per aconseguir una altra victòria crucial i, al mateix temps, enfonsar un Terrassa que va fent passos cada cop més grossos cap a la Tercera Divisió. Jonan García, Cheli i Diego Galiano no van tenir pietat dels vallesans i van transformar les tres primeres oportunitats que van tenir els d'Emili Vicente, que ara se situen sis punts per sobre del descens directe.

El Gavà, finalment, va aconseguir una victòria èpica i per a l'esperança davant de l'Sporting Maonès. Els de Jaume Bonet van veure com, en el minut 88, un penal molt polèmic transformat per Mario Mora servia per neutralitzar el gol que havia fet Marc Serramitja en el minut 33 del primer temps. Però en el temps afegit, el veterà Quino, que acaba de fer 39 anys, ha marcat el 2-1; la primera victòria del Gavà en tota la segona volta.