Chiquimarco fa un petó a la samarreta del Salamanca UDS en la seva presentació (@SalamancaCFUDS)
Futbol

El Salamanca UDS destitueix Marco Antonio Rodríguez tres dies després de contractar-lo

En una breu nota de premsa, el club salmantí ha anunciat que l'exàrbitre internacional mexicà "deixa de pertànyer al club i ja s'està treballant en trobar la millor alternativa per a la banqueta del primer equip de l'entitat"

Actualitzat

El Salamanca UDS, equip que juga a la Segona Divisió B, ha acomiadat Marco Antonio Rodríguez, l'exàrbitre internacional de Mèxic conegut com a Chiquimarco, només tres dies després de ser contractat, encara que no han transcendit els motius de la destitució.

En una breu nota de premsa, el club salmantí ha anunciat que Chiquimarco "deixa de pertànyer al club i ja s'està treballant en trobar la millor alternativa per a la banqueta del primer equip de l'entitat".   

Des del conjunt de Salamanca no s'han explicat els motius d'aquesta fulminant destitució, però Marco Antonio Rodríguez ha reaccionat amb un missatge al seu compte oficial de Twitter.

"Cessat? El títol d'entrenador grau superior o UEFA PRO s'ha d'exercir amb professionalitat i ètica. Un genuí entrenador no ven al millor postor la seva inversió d'anys de preparació i mai permet que facin servir el seu nom i que altres, sense la qualificació europea, t'utilitzin".  

Marco Antonio Rodríguez va ser fitxat dimecres passat després que es concretés que l'entrenador que havia tingut el Salamanca UDS des de l'inici de la pretemporada, José Luis Trejo, no disposava d'una llicència validada per la Federació de Futbol.

Chiquimarco va ser l'àrbitre que va expulsar Luis Suárez per la seva mossegada a l'italià Giorgio Chiellini al Mundial del 2014 i en aquest mateix campionat del món va arbitrar el partit entre Alemanya i el Brasil, que va acabar amb un 1-7 per als alemanys.

Anar al contingut