EUROLLIGA FEMENINA

El Salamanca oblida les ferides de la Copa en superar l'Uni Girona (66-74)

En un ambient molt hostil, les catalanes mostren orgull i competeixen fins el final

Jordi RobirosaActualitzat

Desenganyem-nos: el que ha passat avui dóna encara més valor a la victòria de l'Uni Girona en les semifinals de la Copa contra l'Avenida. Digui el que digui el seu entrenador, Roberto Iñíguez, la diferència de potencial de tota mena -econòmic i esportiu- entre tots dos equips és molt gran. I val a dir que avui ho ha demostrat.

La jugada d'escalfar l'ambient en les declaracions prèvies al partit li ha sortit bé a Iñíguez. El públic, unes mil persones, ha pressionat moltíssim, les jugadores locals han sortit a tot drap i les gironines han patit una certa por escènica. L'Uni només ha pogut inquietar el domini rival en els primers minuts, en què ha arribat a avançar-se per 9 a 8. Les castellanes, però, s'han refet gràcies al seu poder interior i han arribat al descans amb un clar 27 a 39. Com ho demostren aquests 27 punts, a les catalanes els costava Déu i ajuda anotar.

En el tercer període, una bona defensa i la feina en atac de Julia Reisingerova -que ha rebut el que no està escrit sota dels cèrcols- mantenien viu l'Uni. Tot i això, els 18 punts de diferència que ha arribat a tenir l'Avenida feien pensar en una derrota escandalosa. Res d'això. Labukiene ha donat uns bons minuts de descans a la jugadora txeca i Vasic i Gray, que havien tenit poca implicació en el partit, s'han entonat al final, cosa que ha fet que el marcador s'ajustés fins el 66 a 74 .

Aquest resultat dona esperances de cara al segon partit que es disputarà el divendres a les 19.00, també retransmès per Esport3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut