Sabadell

El Sabadell empata contra el Cartagena (1-1) i se situa a tres punts de la salvació

En la final en majúscules entre el Sabadell i el Cartagena, tots dos equips s'han repartit els punts en un partit on els arlequinats han sobreviscut amb un home menys durant l'última mitja hora; l'empat no acontenta cap dels dos equips, especialment el Sabadell, que se situa a tres punts de la salvació

Imma Casares FerreiroActualitzat
En el duel directíssim entre el pitjor local, el Sabadell, i el pitjor visitant, el Cartagena, els de Carrión han colpejat primer; però a la rematada de cap de Cristian, Mackay ha respost molt bé evitant el zero a un.

Entre el 16 i el 20, minuts bojos i de suspens a la Nova Creu Alta. Raúl Navas ha avançat el Cartagena amb un gol de cap que finalment el VAR ha anul.lat per fora de joc d'Aburjania. En la jugada següent, i a centrada de Pierre Cornud, Stoichkov ha rematat amb precisió per, ara sí, marcar l'un a zero, el seu novè a la lliga i confirmar el domini del Sabadell.

Els arlequinats han pagat car el seu pas enrere i Rubén Castro ha fet una exhibició d'efectivitat. La gairebé primera pilota que ha tocat s'ha convertit en un golàs, el de l'empat a un i el seu catorzè a la lliga.

Héber Pena ha replicat amb una bona rematada que Marc Martínez ha enviat córner just abans que l'entrada de Jaime Sánchez a De Blassis fos castigada amb vermella directa. El Sabadell tenia mitja hora per endavant en inferioritat numèrica i ha patit molt per conservar el punt. El Cartagena s'ha desbocat en els últims minuts amb ocasions de Carrasquilla, Rubén Castro, Carlos David i De Blasis que no han tingut conseqüències. El repartiment de punts no treu de pobre cap dels dos equips.