Segona Divisió

El Sabadell s'emporta una valuosa victòria de Tenerife (1-2)

Stoichkov i Aleix Coch, per al Sabadell, i Álex Muñoz amb el gol de la jornada per al Tenerife han fet moure el marcador a la primera part. Segona victòria dels arlequinats a domicili, que retallen un punt amb la permanència

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Quatre canvis a l'onze del Sabadell a Tenerife i canvi també de dibuix, passant a jugar amb tres centrals i dos carrilers. Modificacions que han donat efecte amb un gol ben matiner, als 47 segons. Una centrada des de l'esquerra de l'atac de Pierre Cornud cap a Guruzeta, l'ha deixat de cares a Stoichkov que l'ha col·locat impossible per al porter Dani Hernández. Quart gol del davanter gadità amb la samarreta arlequinada. Les mancances defensives del conjunt canari s'han tornat a evidenciar en el segon gol, en el minut 19. Una falta l'ha rematat Aleix Coch a Undabarrena i aquest l'ha dirigit al travesser. El refús l'ha tornat a aprofitar Aleix Coch per augmentar l'avantatge per al conjunt dirigit per Antonio Hidalgo. Els locals, amb dificultats per trepitjar l'àrea contrària, han retallat distàncies passada la mitja hora amb un gran gol. Un cacau llunyà d'Álex Muñoz, impossible per a Mackay.

En el 51, el Tenerife ha pogut empatar, però Sashoua ha desaprofitat l'ocasió incomprensiblement. Aitor Sanz, amb un xut sec des de la mitja lluna, també ha buscat sorprendre un Ian Mackay que ha atrapat la pilota. Manu Apeh, amb una rematada massa alta, l'ha tingut a prop. Però sense cap sorpresa final, el Sabadell s'ha retrobat amb la victòria després de dues derrotes i escurça distàncies amb la permanència, que ara té a dos punts.

Anar al contingut