Futbol

El Sabadell s'acosta més a l'afició japonesa amb una nova versió del web

El C. E. Sabadell continua apostant fort per acostar-se a la seva afició japonesa. El nou propietari i president del club vallesà, el japonès Keisuke Sakamoto, ha inaugurat ja la versió japonesa del lloc web de l'equip de la Nova Creu Alta. A més, també s'ha confirmat que el Sabadell participarà en els actes commemoratius de l'Any Dual d'Espanya i Japó, amb motiu dels 400 anys de relacions entre els dos països. El Sabadell disputarà un amistós amb l'equip de la Força Marítima d'Autodefensa del Japó dimarts que ve, 27 d'agost, a les 19.00 a la Nova Creu Alta.

Keisuke Sakamoto està començant a imposar alguns canvis com a nou president del Sabadell. (Foto: C. E. Sabadell)

El C. E. Sabadell continua apostant fort per acostar-se a la seva afició japonesa. El nou propietari i president del club vallesà, el japonès Keisuke Sakamoto, ha inaugurat ja la versió japonesa del lloc web de l'equip de la Nova Creu Alta. A més, també s'ha confirmat que el Sabadell participarà en els actes commemoratius de l'Any Dual d'Espanya i Japó, amb motiu dels 400 anys de relacions entre els dos països. El Sabadell disputarà un amistós amb l'equip de l'esquadra de la Força Marítima d'Autodefensa del Japó dimarts que ve, 27 d'agost, a les 19.00 a la Nova Creu Alta.

A la nova web del club vallesà s'hi pot accedir a través del lloc oficial del club (www.cesababadell.cat), i també té el seu propi domini: www.cesabadell.jp. El japonès és el quart idioma en el qual estarà disponible el web, després del català, el castellà i l'anglès.