FUTBOL

El Sabadell repeteix final cruel a Mallorca (1-0)

Un solitari gol de Dani Rodríguez en el minut 85 torna a deixar els d'Hidalgo amb la mel als llavis

Oriol VidalActualitzat

De nou, sense premi. La història de Vallecas s'ha repetit a Son Moix i el Sabadell s'ha tornat a quedar sense sumar en el segon partit a Segona. L'exercici de resistència dels d'Antonio Hidalgo ha quedat desactivat per un golàs de Dani Rodríguez en el minut 85. Un altre partit ingrat després d'oferir una bona cara en un dels camps més complicats de la categoria i en què l'expulsió del debutant Pierre Cornoud a falta d'un quart d'hora pot haver estat decisiva.

La primera part arlequinada ha estat molt seriosa, seguint la línia exhibida davant el Rayo. El Sabadell ha desafiat la forta pressió del Mallorca i sempre ha mirat de sortir amb la pilota controlada. Així, els balears, pràcticament amb el mateix onze que a l'RCDE Stadium, no han tingut capacitat per crear perill, més enllà d'un xut alt de Jordi Mboula als primers minuts i una rematada de cap de Dani Rodríguez que ha parat, ben col·locat, Ian Mackay. De fet, les millors ocasions del primer acte han estat per al Sabadell. Als 27 minuts, Guruzeta ha xutat a l'exterior de la xarxa després d'una gran pressió col·lectiva, i 4 més tard, Héber ha rematat una bona trena catalana per sobre de l'escaire esquerre de Reina.

Al segon temps, ja ha tocat patir després que el capità Óscar Rubio fallés amb estrèpit una bona ocasió a la represa. Els de Luis García, més intensos, han ofegat el Sabadell i les oportunitats locals s'han anat succeint: com un xut de Lago Junior que ha parat Mackay o una rematada tot sol de Raíllo a la sortida d'un córner. A més, els d'Hidalgo s'han quedat amb un menys l'últim quart d'hora per l'expulsió de Cornoud, que ha patit massa davant Junior. El Mallorca ha sotmès a un atac-i-gol el Sabadell, però quan semblava que el seu domini havia de ser estèril, Salva Sevilla ha trobat Dani Rodríguez, que ha engaltat un xut imparable des de la frontal. Diumenge que ve, estrena a la Nova Creu Alta davant l'Espanyol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut