Futbol

El Sabadell renova els seus defenses Óscar Rubio i Grego Sierra

Un cop certificat l'ascens a Segona Divisió A, el conjunt arlequinat assegura dos jugadors importantíssims per ser forts en la nova categoria

Redacció Esport3Actualitzat

El Sabadell ha anunciat la renovació de dos dels seus pilars defensius. Es tracta del carriler Óscar Rubio i del central Grego Sierra. La continuïtat de Grego era un fet ja que així estava estipulat en el seu contracte, en cas d'ascens a Segona A.

Als seus 36 anys, Óscar Rubio jugarà la seva quarta temporada al Sabadell. Va arribar de la mà de Toni Seligrat la temporada 2017-18 i des de llavors ha jugat 104 partits i és fix en la plaça de lateral dret. De fet, en aquest últim exercici es va destapar en atac. Així, el lleidatà, va marcar tres gols en les cinc primeres jornades de Lliga.

Óscar torna a la categoria de plata i ho fa segons les seves paraules "amb més il·lusió que quan vaig debutar a Segona amb 20 anys. Tornar era un repte personal. Estic molt content de tornar al futbol professional i fer-ho amb el Sabadell, on em sento tan bé".

 

 

Per la seva banda, Grego Sierra ha estat el jugador de camp que més minuts ha jugat en la seva primera temporada com a arlequinat. El murcià es mostra "molt identificat amb aquest club. La renovació em fa molt feliç. Em sento com a casa. Ha estat un any inoblidable pel grup humà que hem format. Això és el que ens ha portat a aconseguir l'ascens".

 

 

 

 

 

Anar al contingut