Segona Divisió

El Sabadell perd a Còrdova (3-0) i només suma 1 punt en tot el mes de març

El Sabadell perd al Nuevo Arcángel per 3 a 0 i continua amb la mala ratxa. Els homes de Lluís Carreras no han sabut trobar la fórmula per marcar a un Còrdova que ha aconseguit treure's l'espina de la derrota per 4 a 0 amb el filial blanc. Un Sabadell ple de baixes no ha mostrat cap reacció després d'encaixar diverses golejades en els darrers enfrontaments i sumar només un punt en tot el mes de març.

El Còrdova ha començat l'enfrontament pressionant i en una de les arribades a l'àrea arlequinada, Nauzet ha salvat el que hauria pogut ser el primer gol del partit. Ha estat en aquesta jugada que el porter sabadellenc ha hagut de rebre l'assistència mèdica, però el xoc no ha anat a més. Han estat poques les arribades amb perill en una àrea i l'altra. Dos dels habitants de la part mitjana de la classificació no han tingut gaires idees efectives durant la primera part del partit. Un xut d'Uli Dávila des de la frontal al minut 35 que ha interceptat Alberto ha estat una de les ocasions és clares per als homes de Carreras. Al final, però, poc abans d'arribar al descans ha arribat el gol cordovès. Fuentes ha aprofitat una pilota solta dins l'àrea i després d'una mitja volta l'ha enviat al fons de la porteria de Nauzet. Amb l'un a zero al marcador s'arribava al descans.

A la segona, ha estat el Sabadell qui ha començat creant perill. Uli Dávila ha enviat un xut fort que ha acabat sortint fregant el pal de la porteria cordovesa. Just després, López Silva intentava sorprendre Nauzet amb una vaselina, però la pilota ha acabat sortint fora. Uli Dávila, un dels homes que generaria més perill per al Sabadell, hi tornava gràcies a un centre d'Eneko. Intents per part dels sabadellencs que no arribaven a més. A un Sabadell ple de baixes encara se li han complicat més les coses quan, en el 72, Fede Vico marcava el segon. Ho feia després d'una acció per la banda que acabava amb centrada refusada per Nauzet i Vico des del darrera entrava i enviava un xut al fons de la porteria. Quatre minuts més tard, el partit es posava més costa amunt per als arlequinats. Xisco, aprofitava una centrada i amb Nauzet descol·locat marcava davant de la porteria buida.

Collantes hauria pogut marcar en el 84 si Fuentes no hagués actuat de porter salvant
el que hauria pogut ser el gol de l'honor del Sabadell.

El tràngol del 0 a 4 del partit 1.000 a Segona no ha servit perquè el Sabadell a Còrdova anés a totes. Nova derrota dels arlequinats, que els separa encara més de la part alta de la classificació.