FUTBOL

El Sabadell no pot ni contra l'Albacete, el penúltim classificat, i suma la cinquena derrota consecutiva (3-0)

El Sabadell paga cara la falta de gol en la primera part, on ha tingut fins a cinc ocasions clares, i acaba perdent contundentment contra l'Albacete per 3 a 0

Imma Casares FerreiroActualitzat

Duel al Carlos Belmonte entre els dos pitjors equips de la categoria, l'Albacete del debutant López Garai, i el Sabadell d'Antonio Hidalgo. Els dos equips buscaven la primera victòria de la temporada. Primera part on l'Albacete ha tingut la pilota i el Sabadell les ocasions. Amb la presència de Stòitxkov en l'onze titular, els arlequinats han fet un salt de qualitat i han tingut fins a cinc de clares per avançar-se. Stòitxkov, Aaarón Rey i Néstor Querol han pogut marcar abans que l'Albacete aprofités pràcticament l'única ocasió per fer l'1 a 0 al minut 33. L'ha fet Arroyo, qui només ha hagut d'empènyer la pilota després que sortís rebotada del pal de la porteria de Mackay. Amb el gol a favor, l'Albacete ha fet un pas enrere, i el Sabadell, a través de Néstor Querol, ha tornat a disposar d'una bona ocasió per empatar.

L'Albacete ha sortit endollat en la segona part. Màxima efectivitat dels de López Garai, que, en la segona ocasió que han tingut, han marcat el dos a zero. A assistència de Manu Fuster, Álvaro Peña ha definit perfectament en el minut 51. Arran del segon gol, el Sabadell ha quedat fora del partit i ha cedit tot el domini a l'Albacete. En el minut 60, Aleix Coch ha fet penal a Manu Fuster. Zozulia ha enganyat Mackay i ha fet pujar el 3 a 0 en el marcador. Aquí s'ha acabat el partit per als dos equips.

El Sabadell continua acusant el salt de categoria i, després de cinc partits, encara no ha puntuat amb només un gol a favor. L'Albacete ha amortitzat més que mai allò d'entrenador nou, victòria segura. La d'avui ha estat la primera després de sis partits.