WATERPOLO

El Sabadell i el Mataró somien amb una final catalana de la Copa LEN de waterpolo

Dos equips catalans, el Sabadell i el Mataró, disputaran la final a quatre de la Copa LEN de waterpolo femení. Els altres dos participants són el Kirixi rus i el Roma. Es jugarà aquest cap de setmana i els partits es podran seguir en directe per Esport3

Actualitzat

Menys de 24 hores després de trobar-se a la final de la Copa de la Reina, Maica Garcia i Anni Espar s'han tornat a trobar a la presentació de la "final four" de la LEN Trophy. La boia de l'Astralpool Sabadell creu que la recent consecució d'un títol els donarà un impuls per afrontar la semifinal contra el Kinef Kirixi rus.

"Guanyar la Copa de la Reina ens dona seguretat i confiança en l'equip, encarem la semifinal amb les piles carregades."

De la seva banda, Anni Espar confia que la derrota recent contra el Sabadell es converteixi en un estímul per a la competició europea:

"El fet d'haver-nos quedat tan a prop d'aixecar un trofeu ens dona motivació perquè aquest cap de setmana puguem ser nosaltres les campiones."

En cas de guanyar el CN Sabadell estrenaria el seu palmarès a la competició. Pel que fa al Mataró, l'últim equip català que va aixecar aquest trofeu en l'edició de 2016, s'enfrontaran al SIS Roma italià.

La Federació Catalana de Natació, en l'any del seu centenari, n'havia demanat l'organització i, finalment, la candidatura catalana s'ha acabat imposant a la russa, que també la volia organitzar. S'enfrontaran els quatre equips que van quedar eliminats en les eliminatòries de quarts de final de l'Eurolliga.

Les semifinals i la final de la competició es podran seguir en directe per Esport3 i la seva aplicació de mòbils i tauletes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut