Segona Divisió

El Sabadell guanya el Múrcia a la Nova Creu Alta (2-1) i surt de la zona de descens

El Sabadell guanya el Múrcia a la Nova Creu Alta (2-1) amb gols d'Acciari en pròpia porteria i de Gato de penal. Amb la victòria, els arlequinats surten de la zona de descens, on cau un altre conjunt català, el Barça B.

Els sabadellencs han començat el partit amb un ritme alt que han anat perdent a mesura que ha avançat la primera part. Als tretze minuts, una acció desafortunada pels murcians ha acabat amb el primer gol pels arlequinats. La jugada ha estat iniciada per Collantes, Gato ha rematat dins l'àrea petita però Acciari ha tocat la pilota, enviant-la al fons de la seva porteria. Gato, deu minuts més tard, l'ha tornat a tenir. A través d'una passada de Tamudo, ha enviat la pilota al pal. El Múrcia també ho ha intentat i ha tingut una bona ocasió en una rematada de Saül, que ha acabat per sobre del travesser. Finalment, els murcians han trobat el gol i ha estat Mauro Dos Santos, qui, rematant de cap, ha superat Nauzet. Amb l'empat a un s'ha arribat al descans.

Als nou minuts de la represa, unes mans d'Óscar Sánchez dins l'àrea han provocat el penal a favor del Sabadell, que ha transformat Gato enganyant el porter Casto. Amb l'avantatge al marcador, Salamero ha reforçat el mig del camp, mentre que el Múrcia ha apostat per una defensa de tres. Els arlequinats no han disposat d'arribades perilloses, mentre que Tete, pels murcians, ha fet sortir Nauzet per tapar el que hauria estat el segon gol. El Sabadell ha tingut el tercer minuts abans del final, quan Espasandín ha enviat la pilota al travesser i Sutil ha xutat fora el rebot.

Amb la victòria, el Sabadell surt del descens mentre que el Barça B, que va perdre dissabte amb el Numància, s'hi situa.