Segona

El Sabadell fa oficial els fitxatges de Collantes (Cartagena) i Aníbal (Guadalajara)

El Centre d'Esports Sabadell ha incorporat Juan José Collantes i Aníbal Zurdo a la seva plantilla 2012/13. Collantes és un extrem de 29 anys que jugava al Cartagena mentre que Aníbal té 29 anys i és un davanter que estava al Guadalajara.

Actualitzat
Juan José Collantes, davanter gadità de 29 anys i procedent del Cartagena, ha firmat per dues temporades amb l'equip arlequinat. Collantes aportarà a l'equip català l'experiència que li dóna el seu pas per equips com el Racing de Santander, el Rayo Vallecano o el Granada, amb qui va obtenir l'ascens a Primera Divisió. Format a la pedrera del Vila-real, es tracta d'un extrem que ha aconseguit un total de 17 gols en 110 partits jugats a la segona espanyola.

El Sabadell també ha confirmat el fitxatge del davanter hispanomexicà Aníbal Zurdo (Tabasco, 1982) per a les dues pròximes temporades. Aníbal va jugar la temporada passada al Guadalajara i va ser una peça fonamental en el quadre de l'Alcàrria tant en l'ascens com en la permanència aconseguida aquesta temporada. El davanter s'ha format en les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid i ha despertat l'interès de la selecció mexicana en disposar de la doble nacionalitat.

Els fitxatges de Collantes i d'Aníbal se sumen als de Víctor Espasandín i Manuel Gato, amb els quals el Centre d'Esports Sabadell pretén reforçar la seva plantilla de cara a la pròxima temporada a Segona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut