El Sabadell empata a Fuenlabrada i se situa a dos punts de la permanència (2-2)

Els arlequinats han tret un punt amb un gol en pròpia porta de Márquez

Xavi LorenteActualitzat

El Sabadell continua lluitant per la salvació mentre li quedin forces. Els arlequinats han marxat de Fuenlabrada amb un punt que els deixa una mica més a prop de l'objectiu, que això sí, continua sent difícil.

A Mackay se li ha girat feina de seguida. El Fuenlabrada ha obligat el porter del Sabadell a fer una intervenció de mèrit per evitar el gol en un cop de cap excel·lent de Pathé Ciss. Els vallesans han ensenyat les urpes al minut 17 en una gran pujada per l'esquerre de Boniquet que gairebé connecta amb Óscar Rubio, que entrava pel mig de l'àrea. En el córner ha nascut el primer gol del matx. La centrada l'allunya amb els punys el porter local i, tal com ve, Josu Ozkoidi etziba una volea espectacular amb la cama dreta que ha acabat a la xarxa (0-1, minut 18). El primer gol del basc aquesta temporada treia momentàniament el Sabadell del descens. Encara a la primera part, Mackay ha hagut de tornar a intervenir de manera decisiva en una falta perillosa picada per Álex Mula (minut 30).

Només arrencar la segona part, en una jugada embolicada, Garcés ha empatat per al Fuenlabrada després d'una rematada afortunada (1-1, minut 49), a la qual el porter sabadellenc no pot arribar. Els arlequinats s'han quedat "groguis" i gairebé encaixen el segon gol en una transició que Mula tanca amb un xut ajustat al pal. El Sabadell podria haver-se avançat novament al marcador després d'una errada de Belman, que deixa la pilota perfecta per a Juan Hernández, que perdona amb tota la porteria per a ell. Tot seguit, un contraatac dels madrilenys ha acabat en el 2 a 1 (minut 67). Ivan Salvador condueix rapidíssim i assisteix Randy Nteka, que afusella Mackay amb un xut creuat.

El Sabadell ha restablert l'equilibri poc després arran d'un córner picat per Stoichkov que remata en pròpia porta el central local Cristóbal Márquez (2-2, minut 71). A les acaballes del matx, el mateix Stoichkov ha fregat el gol en una centrada xut que Belman desvia a córner. El Sabadell no ha pogut passar de l'empat, un resultat que el manté penúltim, encara en zona de descens, amb 34 punts, a dos de la permanència.