Antonio Hidalgo no es resigna
FUTBOL

El Sabadell, davant l'enèsima final per mirar de salvar la categoria

Després de tres partits sense guanyar, dos empats i una derrota, el Sabadell és a tres punts de la salvació i aquest divendres visita el Fuenlabrada amb l'objectiu de sumar aquests tres punts per continuar optant a mantenir la categoria

Imma Casares Ferreiro

"Només ens val guanyar, ja fa setmanes que ho diem però ara mateix és el que hi ha". Una màxima de l'entrenador del Sabadell, Antonio Hidalgo, que ara agafa més força si es té en compte que els arlequinats són a tres punts de la salvació i que tenen el goal-average perdut amb la majoria de rivals.

A falta de vuit jornades per al final de campionat, el tècnic de Canovelles fa aquesta reflexió:

"No és el moment de pensar en el passat ni en els punts que no hem sumat; som conscients del que ens juguem i demà haurem d'oferir la nostra millor versió per guanyar."

Hidalgo també s'ha referit al moment anímic de la plantilla:

"D'això ja me n'encarrego jo. Jo soc el responsable que els jugadors estiguin endollats tot el dia, fins i tot quan no s'entrenen. En aquest sentit surto reforçat perquè veig els jugadors implicats, amoïnats pel moment que travessem, i això em dona fortalesa."

Hidalgo no podrà comptar amb el francès Pierre Cornud, lesionat contra el Cartagena. Una baixa més que sensible contra un Fuenlabrada que està instal.lat a la part mitjana de la taula amb 43 punts.

Anar al contingut