Dusan Banicevic ha fet l'únic gol de Sabadell en la segona meitat (CCMA)
Waterpolo

El Sabadell cau amb el Marsella (9-6) a la Lliga de Campions

Els vallesans fan una segona part molt dolenta en la qual només han aconseguit fer un gol. La derrota els relega a l'última plaça del seu grup de classificació de la Lliga de Campions de waterpolo

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Primera part molt igualada on els dos equips han jugat a ratxes. Ratxes de dos gols. Primer l'equip francès (2-0). Reacció catalana (2-2) perquè novament els francesos s'avancessin (4-2).

Al començar el segon quart els vallesans han aconseguit avançar-se (4-5) en encadenar tres dianes consecutives, gràcies a l'encert d'Aberca, Fran Valera i Bernat Sanahuja. Però ha estat gairebé un miratge, perquè el Marsella ha reaccionat immediatament i ha capgirat el marcador per arribar al descans amb avantatge mínim (6-5).

L'inici de la segona part ha estat nefast per l'equip català. En pocs minuts ha encaixat tres gols que ha posat les coses molt complicades (9-5). Els visitants no han aconseguit fer cap gol en el tercer quart.

Les coses no han millorat pels catalans en l'últim període. Només ha pogut fer un gol en tota la segona part, exhibint la seva poca efectivitat: en el global del partit han disposat de 9 situacions de superioritat i no les han aprofitat.

La derrota per 9-6 relega l'Astralpool Sabadell a l'última posició del grup. En el partit d'anada els vallesans havien derrotat el Marsella per 13-11 a la piscina de Can Llong.