Vinícius celebra un gol de Benzema que finalment no s'ha produït
Futbol

El ridícul de Vinícius: celebra abans d'hora el gol de penal de Benzema

El davanter brasiler ha celebrat un gol que no ha acabat arribant perquè el davanter francès ha enviat la pilota al travesser

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha ensopegat al Santiago Bernabéu. Els blancs només han pogut sumar un punt davant un entregat Osasuna i han cedit el liderat a un Barça que torna a ser líder 833 dies després.

Vinícius ha avançat els d'Ancelotti a la primera meitat, però els de Jagoba Arrasate han aconseguit igualar el duel amb una gran rematada de cap de Kike García en el minut 50. Tot i jugar els últims dotze minuts amb deu jugadors per l'expulsió de David García, els navarresos han aconseguit esgarrapar un punt.

I precisament ha estat en la jugada de l'expulsió del capità de l'Osasuna on s'ha produït l'anècdota del partit. L'àrbitre ha xiulat penal després d'una empenta de David García a Benzema, però el davanter l'ha fallat. Tot i l'errada, les càmeres han captat Vinícius celebrant el gol del francès.

 

 

El jugador del Reial Madrid ha aixecat els braços, celebrant un gol que, finalment, no s'ha produït perquè el davanter francès ha enviat la pilota al travesser de la porteria defensada per Sergio Herrera.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut