El Reus, celebrant el gol davant l'Ascó (@cfreusdeportiu)
Futbol

El Reus s'imposa a l'Ascó en el primer partit de pretemporada (0-1)

Un solitari gol de David Querol en el minut 11 ha donat el triomf al conjunt roig-i-negre en l'estrena del tècnic Aritz López Garai davant un rival que milita al grup cinquè de Tercera Divisió

Actualitzat

El CF Reus Deportiu s'ha imposat a l'Ascó en el primer partit de la pretemporada amb un solitari gol de David Querol en el minut 11 de joc. El rival en l'estrena d'Aritz López Garai com a entrenador reusenc ha estat un conjunt que milita en el grup cinquè de Tercera Divisió. Entrenat per l'exentrenador del Reus Santi Castillejo, l'Ascó ha plantat cara en tot moment i ha competit davant la seva afició contra un equip dos categories superior.
   
López Garai ha alineat dos onzes diferents amb jugadors del filial, que també estan participant en la pretemporada del conjunt roig-i-negre, i també han debutat els nous fitxatges: Álex Menéndez, Roberto Santamaría, Pablo Íñiguez, Gus Ledes i Borja Fernández.
   
El proper partit amistós dels reusencs es disputarà el 26 de juliol, a l'Estadi Municipal de Reus, davant el Vila-real, a partir de les 20.00.

Anar al contingut