El Reus no ha sabut sentenciar el partit i ha permès que l'Osca capgiri el marcador (laliga.es)

El Reus no sap sentenciar i deixa que l'Osca capgiri el marcador en dos minuts (2-1)

Els del Baix Camp han dominat el partit fins a l'expulsió de Melli a vint minuts del final que ha aplanat el camí per a la remuntada dels aragonesos

Oriol LlachActualitzat

L'intractable Reus ha caigut derrotat davant de l'Osca a l'Alcoraz (2-1). L'exhibició de talent dels roig-i-negres, avui amb la samarreta groga de la segona equipació, ha quedat eclipsada pel penal i l'expulsió de Melli. Els homes de Natxo González han sortit com un tro, incisius en atac i concentradíssims en defensa, una actitud impecable per substituir l'etiqueta d'equip revelació per la de ferm candidat a l'ascens. Després de dotze jornades, el bon joc dels del Baix Camp no és flor d'estiu. Amb aquesta derrota, però, s'allunyen del líder, el Llevant, i permeten que l'Osca escali fins al tercer lloc.

Després de dos avisos seriosos dels reusencs, Máyor ha inaugurat el marcador amb un xut a boca de canó aprofitant un mal rebuig d'Herrera. Els de Natxo González han necessitat només un quart d'hora de joc per trencar amb la imbatibilitat del porter dels aragonesos en les tres últimes jornades.

El domini del Reus ha estat tan contundent a la primera part que l'Osca ha acabat demanant l'hora del descans mentre el seu entrenador, Anquela, s'enfadava amb els seus jugadors. Ricardo encara ha tingut temps per tenir una gran ocasió per fer el segon pel Reus, però la pilota ha sortit massa alta.

A la represa, l'Osca ha pujat tímidament la intensitat, amb l'esperança d'aprofitar alguna errada del Reus. Replegament en defensa i paciència per pescar alguna pilota al contracop. Amb un 0-1 al marcador, els aragonesos s'han aferrat a esperar alguna opció per capgirar el partit.

L'estratègia de l'Osca ha acabat amb premi. El partit ha fet un gir inesperat quan l'àrbitre ha xiulat penal i ha expulsat Melli per dues targetes grogues. Samu no ha perdonat i ha transformat el gol de l'empat. Amb deu homes, al Reus se li han complicat les coses. No ha passat ni un minut que Melero ha fet el segon pels aragonesos. A partir d'aquest moment, els roig-i-negres han pagat l'esforç i la inferioritat numèrica i han acabat demanant el xiulet final.