Futbol

El Reus i el Nàstic acaben firmant l'empat en el duel tarragoní de Segona (1-1)

Igualada en un derbi molt disputat i que ha tingut Linares i Albentosa com a golejadors

Oriol VidalActualitzat

Més de quatre mil espectadors al Municipal de Reus, lluita al límit per cada pilota i, al final, repartiment de punts, en un derbi que deixa bones sensacions als dos conjunts. Tant el Reus de Bartolo com el Nàstic de Gordillo han exhibit una empenta que els ha de servir per escalar llocs a la classificació. El Reus queda onzè, amb vuit punts, mentre que el Nàstic, amb cinc, treu el nas del descens.

Els tarragonins, estimulats pel triomf assolit a Pamplona, han sorprès els roig-i-negres al primer temps amb verticalitat i estratègia. Tot i que els locals han volgut dur la iniciativa, Uche ja ha avisat amb una acció personal des del mig del camp, però ha creuat massa el seu xut. La rèplica reusenca, als 7 minuts, amb una centrada de Mario Ortiz rematada per Shaq Moore i salvada de forma miraculosa per Isaac Becerra. El Reus buscava de forma constant Fran Carbià, la seva referència en atac, però aleshores ha arribat el primer gol del partit. En el minut 21, un magistral llançament de còrner de Javi Márquez l'ha rematat Albentosa amb el clatell i amb molta potència. Ni Moore ni el pal han evitat que la pilota acabés a la xarxa.

Els de Gordillo han crescut des d'aleshores. Abraham Minero ha aprofitat una altra acció de pissarra per provar una volea impossible que ha marxat desviada. I Edgar Badia s'ha hagut de lluir després d'un fort xut de Tete que li ha botat just al davant. El Reus ha hagut d'anar al límit i s'han produït diverses friccions i picabaralles. Abans del descans, Carbià ha impactat amb Isaac Becerra quan buscava la rematada i ha deixat el porter estabornit. Ha quedat clar que en joc hi havia més de tres punts.

Bartolo ha decidit arriscar i als cinc minuts de la represa ha arribat la igualada. Una excel·lent passada d'Alfred Planas per sobre dels centrals l'ha culminat Linares amb una gran rematada sense deixar botar la pilota. El davanter ha col·locat de manera magistral l'interior del peu esquerre per deixar Becerra de pedra. El control ha passat a ser dels del Baix Camp, però cada contra del Nàstic implicava perill, sempre amb Uche com a referència. Mikel Villanueva ha salvat una acció del nigerià quan ja estava sol davant Edgar Badia i poc després s'ha reclamat penal sobre el davanter per part de Villanueva. També ho ha provat el colombià Suárez, amb un xut potent, però un pèl alt.

Als últims minuts, reguitzell d'ocasions desaprofitades pel Reus; sobretot, per part de Linares (als 76 minuts) i de Moore (als 83'). El duel de la màxima rivalitat ha acabat amb el repartiment de punts, que obligarà tots dos conjunts a refermar-se en la taula en els pròxims compromisos.

 

ARXIVAT A:
NàsticReus
Anar al contingut