Els jugadors del Reus celebrant el gol d'Àngel Martínez (@cfreusdeportiu)
Copa del Rei

El Reus i el Lleida passen ronda a la Copa del Rei i el Sabadell cau eliminat

Jornada de Copa del Rei de futbol a partit únic amb destacada participació d'equips catalans

Oriol LlachActualitzat

Reus-Ascó (2-0)

El Reus ha superat l'Ascó per 2-0 en un partit molt igualat fins a la meitat de la segona part. Dos gols gairebé consecutius, el primer d'Àngel Martínez i el segon de Jaume Delgado han classificat el Reus per la següent ronda de la Copa del Rei.

Lleida-Hèrcules (3-1)

Treballada i merescuda victòria del Lleida Esportiu, que s'ha imposat a l'Hèrcules (3-1). Rojas en pròpia porteria i el segon, també ha estat el pròpia, en aquest cas de Portillo. El gol de l'honor de l'Hércules l'ha fet Connor al minut 78, i just a la següent jugada, Óscar Rubio ha contestat amb una canonada que feia pujar el tercer i definitiu gol pel Lleida

Sabadell-Castelló (1-1 / 2-4 als penals)

La nota negativa de la jornada se l'emporta el Sabadell després de caure eliminat a la tanda de penals davant del Castelló (1-1, 2-4 als penals). Marc Fernàndez ha avançat els arlequinats al marcador al minut 10 amb un gol des de la frontal de l'àrea, però ja a la segona part, Lolo ha empatat el partit que ha forçat la pròrroga i els penals.

Pròxima ronda, el 9 de setembre

La següent jornada de Copa del Rei ja ha quedat definida amb els següents emparellaments per als equips catalans: Arandina-Reus i Lleida-Guijuelo. A aquest partits s'hi sumen els duels de la divisió de plata amb derbi català inclòs: Gimnàstic de Tarragona-Girona. El Llagostera, per la seva banda, es veurà les cares amb l'Albacete.