Futbol

El Reus, el Lleida i el Sant Andreu es classifiquen per a la tercera ronda de la Copa del Rei

Els reusencs han aconseguit la classificació amb una meritòria victòria a domicili contra l'Osasuna a El Sadar (1-2), els lleidatans han eliminat el Compostel·la al Camp d'Esports (1-0) i els andreuencs s'han desfet del Gernika a la pròrroga (1-0). El Nàstic de Tarragona i el CF Badalona, eliminats

David CarballoActualitzat

El Reus CF, el Lleida Esportiu i la UE Sant Andreu s'han classificat aquest dimecres per a la tercera ronda de la Copa del Rei, mentre que el Nàstic de Tarragona i el CF Badalona han quedat eliminats.

Els reusencs han aconseguit la classificació amb una meritòria victòria a domicili contra l'Osasuna a El Sadar (1-2). Fran Carbia i Juan Domínguez han fet els dos gols del conjunt català i, en el 87, Carlos Clerc ha reduït distàncies i ha posat emoció al tram final. El conjunt de Xavi Bartolo ha resistit el setge dels navarresos gràcies sobretot a les bones aturades del porter Pol Freixanet i ha obtingut el bitllet per a la següent ronda de la competició, la del KO.

El Lleida Esportiu també ha aconseguit la classificació amb una victòria contra el Compostel·la al Camp d'Esports amb un gol solitari de Juanto Ortuño en el minut 40.

Un altre equip català que s'ha classificat ha estat la UE Sant Andreu, que ha eliminat el Gernika en una agònica pròrroga. Ton Alcover, de penal, ha fet l'únic gol del partit en el minut 115. Amb el xiulet final, l'afició i els jugadors andreuencs han celebrat el triomf al Narcís Sala.

Nàstic i Badalona, eliminats

En canvi, el CF Badalona de Ramon Maria Calderé ha quedat eliminat després de perdre al camp del Villanovense (2-1). Els badalonins s'han avançat en el marcador amb un gol de Santiago Magallan en el minut però abans del descans Manuel Raillo ha fet l'empat a un i en la represa, Xisco Jiménez ha culminat la remuntada dels locals en el 73.

Per últim, el Nàstic de Tarragona també s'ha acomiadat de la Copa en perdre a la seva visita al Nuevo Arcángel de Córdova (2-0). Els granes, cuers de Segona Divisió, segueixen sense reaccionar en aquest inici de temporada i han encaixat una nova derrota. Andrés Martín ha inaugurat el marcador amb un gol matiner en el minut 4 i, quan el conjunt de José Antonio Gordillo atacava amb més insistència per fer el l'empat i forçar la pròrroga, Piovaccari, en el 92, ha establert la sentència definitiva.

Anar al contingut