El tècnic i les jugadores del Ganxet Reus, amb la Copa (@fcttcat)
Tenis taula

El Reus Ganxets Miró, campió de la Copa de la Reina de tenis de taula

Triomf històric de l'equip del Baix Camp, que aconsegueix el títol en la seva primera participació a la Copa de la Reina. Les reusenques han derrotat el Tecnigen Linares per un contundent 3 a 0

Enric Vilalta LópezActualitzat

El Reus Ganxets Miró és un club molt jove, fundat l'any 2014 per un grup d'entusiastes del tenis taula de la capital del Baix Camp. Aquesta ha estat tot just la seva segona temporada a la Superdivisió estatal, i és un fet únic que, en la seva primera participació, hagi aconseguit el títol de campió de la Copa de la Reina. Victòria incontestable sobre el Tecnigen Linares, amb els triomfs individuals de les seves tres palistes, la catalana Sara Ramírez, la brasilera Jessica Yamada i la francesa Anaïs Salpin. De tota manera, la gran gesta havia estat eliminar, a les semifinals, el potent UCAM Cartagena, per 3 a 2, amb un punt decisiu de la ripolletenca Sara Ramírez que va donar el pas a la final de l'equip reusenc.

Èxit absolut del club presidit per Joan Carles Virgili, que en només sis anys s'ha enfilat al graó més alt del tenis de taula espanyol. Diumenge, les reusenques es van proclamar subcampiones de Lliga, derrotades a la final pel Girbau Vic TT, i ara han tancat una temporada per emmarcar amb el títol de campiones de la Copa de la Reina.

El Borges deixa escapar la Copa del Rei

No hi ha hagut doblet català en la competició, disputada conjuntament a Antequera. L'ASISA Borges Vall ha acabat perdent la final de la Copa del Rei davant del CajaSur Priego, per 3 a 1. Tot i que Viktor Brodd ha avançat l'equip de les Garrigues, les derrotes successives de Marc Duran, Joan Masip i del mateix Brodd han deixat el Borges sense el desitjat títol.

 

Anar al contingut