Els jugadors del Reus celebren un dels gols (@reusdeportiu)
Hoquei Patins

El Reus Deportiu guanya el Viareggio (2-1) i es classifica per a la gran final de la Copa Continental

El Reus Deportiu guanya el Viareggio (2-1) i jugarà la final de la Copa Continental, on es trobarà amb l'Oliveirense. Un repetició de la final de la Copa d'Europa d'aquest any

RedaccióActualitzat

El Reus Deportiu ha derrotat el Viareggio italià per 2-1 i aquest diumenge disputarà la final de la Copa Continental d'hoquei sobre patins davant l'Oliveirense de Portugal.

Els reusencs han completat una gran semifinal a la pista del conjunt amfitrió. Dos gols inicials, un per cada equip, han obert les hostilitats en el matx, i ha estat Raul Marín de falta directe el que ha posat en avantatge als reusencs a dos minuts del descans.

En la segona meitat, ni Reus ni Viareggio han pogut aprofitar les dues úniques faltes directes, tot i que el Reus és qui s'ha acostat amb més perill a l'àrea rival.

Ara el Reus s'enfrontarà aquest diumenge a la gran final davant l'Olivairense.