Un instant del partit amb Raúl Marín disputant una pilota
Raúl Marín ha marcat quatre gols per als roig-i-negres
Hoquei

El Reus Deportiu, finalista de la Supercopa d'hoquei després d'un partit trepidant contra el Liceo (7-5)

El Liceo gallec ha caigut davant l'encert del reusenc Raül Marín, en un duel intens que ha embogit a la segona meitat

Roger SantalóActualitzat

La semifinal de la Supercopa entre el Reus Deportiu i el Liceo ha estat d'aquells partits que fan créixer l'afició a l'hoquei patins. Cap dels dos equips s'ha permès un respir per aconseguir un bitllet per a la final de la Ilerna Online Supercopa d'Espanya.

El partit ha començat molt bé per al Reus: Joan Salvat ha obert el marcador ja al minut 2 de partit. Tot i que el Liceo volia proposar un enfrontament d'anada i tornada, no ha estat encertat de cara a porteria, i el xilè Felipe Castro ha ampliat l'avantatge reusenc.

Després del descans, el partit ha embogit. Semblava que el Reus doblegava els líders de l'OK Lliga amb el 3 a 0 de Raül Marín, en una falta directa. Però en els quatre minuts posteriors els gallecs han igualat el marcador amb marques de Jordi Adroher i Marc Grau. Els roig-i-negres s'han desenganxat de nou amb gols d'Álex Rodríguez i Marín, però Dava Torres ha tornat a acostar el Liceo amb una acció de murri, i Adroher ha aprofitat una targeta blava al porter reusenc Ballart per fer el 5 a 5. En els últims tres minuts, la qualitat de Raül Marín ha decantat el duel: un xut llunyà i una falta directa sobre la botzina han acabat fent pujar el 7 a 5 definitiu.

Amb l'accés a la final, el Reus Deportiu té l'oportunitat de revalidar el títol aconseguit en l'última Supercopa. Al seu davant s'hi trobarà el Barça, que ha tombat el Noia a l'altra semifinal. El partit es disputarà a Lloret aquest diumenge (18.00, Esport3).