L'Estadi Municipal de Reus en un canvi de gespa (@cfreusdeportiu)
Futbol

L'Ajuntament cedeix l'Estadi Municipal al CF Reus per poder competir a Tercera Divisió

El consistori reusenc ha donat llum verda a aquesta petició amb la "voluntat de facilitar la inscripció dels equips a les respectives competicions esportives, i per tal de permetre la continuïtat de l'activitat empresarial del club"

Actualitzat

El CF Reus Deportiu ja té camp per disputar els seus partits a la Tercera Divisió. L'Ajuntament de la capital del Baix Camp ha respost favorablement a la petició de l'administrador concursal David López de disposar novament de l'Estadi Municipal per tenir un terreny de joc on competir, requisit obligatori de la Federació Catalana de Futbol.

A través d'un escrit, el consistori reusenc ha donat llum verda a aquesta petició amb la "voluntat de facilitar la inscripció dels equips a les respectives competicions esportives, i per tal de permetre la continuïtat de l'activitat empresarial del club".

La Federació Catalana de Futbol exigia que al llarg de dimecres el Reus Deportiu digués en quin camp jugarà el primer equip i, de cara a dijous, el filial, i en cas de no donar una resposta definitiva, els exclouria de la competició. Finalment s'ha arribat a una solució satisfactòria que permetrà al conjunt reusenc disputar els seus partits com a local.

ARXIVAT A:
Reus
Anar al contingut