Els jugadors de l'UCAM Múrcia celebrant el títol de millor equip de segona B (@cfreusdeportiu)

El Reus deixa escapar el títol de la segona B davant de l'UCAM Múrcia a la tanda de penals (5-3)

Els homes de Natxo González han jugat gairebé tota la segona part amb un home, però el porter dels murcians ho ha aturat tot

El Reus Deportiu CF ha visitat la Nueva Condomina en el partit de tornada per decidir el campió de Segona B i s'ha topat amb un UCAM Múrcia molt combatiu, exactament la mateixa igualtat de forces del partit d'anada.

Partit molt travat a la primera part, els murcians han tingut la primera ocasió que ha sortit de les botes de Josan, un xut desviat que avisava els de Natxo González. El Reus, però, no s'ha arronsat i ha plantat cara, el porter dels murcians, Ribas, ha evitat que Edgar Hernández rematés una gran centrada de Víctor.

Només començar la segona part, el jugador del Múrcia, César Remon ha vist la segona groga i se n'ha anat expulsat cap al vestidor. Tot de cara per al Reus per emportar-se la victòria. Ramon Folch quasi marca en dues ocasions, gairebé seguides, que haguessin sentenciat el partit, però el porter dels Murcians, Ribas, estava del tot inspirat i ha fet unes intervencions de molt mèrit.

Tot i la superioritat de jugadors, el gol s'ha resistit als de Natxo González, que han vist com el rellotge arribava al minut 90 amb empat a zero al marcador. A la pròrroga, el cansament i les rampes han estat els principals protagonistes.

La final s'ha acabat decidint a la tanda de penals, i Biel Ribas, ha aturat el quart llençament a David Haro, cosa que ha deixat la victòria als peus dels murcians i Ivan Aguilar no han desaprofitat l'ocasió.