Els jugadors del Reus celebrant el gol de Fran Carbia (@LaLiga)
Segona Divisió

El Reus continua sumant amb un empat en l'estrena al Municipal davant del Mirandés

El Reus ha empatat amb el Mirandés en el primer partit dels roig-i-negres al Municipal. Tot i avançar-se abans del primer minut a través de Fran Carbia, els de Carlos Terrazas han empatat a través de Fofo

Actualitzat

En només vint-i-dos segons, el Reus s'ha avançat al marcador. Fran Carbia ha culminat una jugada col·lectiva gràcies a una passada de Jorge Díaz. Al Municipal de Reus, però, pocs minuts després, ha presenciat la lesió de Macky, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc i l'ha substituït Edgar Hernández. L'alegria per als roig-i-negres no ha durat gaire. Fofo ha empatat en aprofitar una assistència d'Eguaras. Els de Natxo González no s'han arronsat. Ángel Martínez, Fran Carbia de taló i també Edgar Hernández de xilena han buscat el gol. Jorge Díaz també ha estat molt actiu, però el porter Sergio ha aturat les arribades del conjunt del camp de Tarragona. 

La segona part ha continuat amb ocasions per als dos equips. Els locals han buscat el gol a través d'un actiu Miramón. Fofo, al 67, també ho ha provat amb un cop de cap que ha sortit desviat. Als de Natxo González els ha faltat definir per acabar-se emportant la victòria. Precisament Miramón, en el tram final ha vist com el porter Sergio li desviava el xut. Tot i així, segona jornada i els tarragonins continuen sumant: ja són quatre punts de sis possibles. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut