El Reus començarà la Lliga en quadre, a Las Palmas
Futbol

El Reus començarà la Lliga en quadre, a Las Palmas

Jugadors importants del primer equip no han viatjat a Las Palmas i els roig-i-negres han hagut de completar la convocatòria amb jugadors del filial. Segons el mateix club, problemes burocràtics han provocat que les fitxes de jugadors importants del primer equip no s'hagin pogut inscriure.

Actualitzat

El Reus s'estrena aquest vespre a Las Palmas (22.00 hores) i, tot i haver confeccionat una plantilla amb garanties, amb fins a nou fitxatges per fer una gran temporada, haurà de començar a Las Palmas amb una convocatòria completada amb jugadors del filial. El bloqueig, per part de la Lliga de Futbol Professional, de les fitxes d'alguns jugadors impedeix que puguin jugar.

D'aquesta manera, el Reus s'estrenarà sense jugadors importants com els dos homes-gol de l'equip (Lekic i Linares). Tampoc sortiran al terreny de joc de l'estadi de Gran Canària els lesionats Ricardo Vaz i Querol.

Per tant, una situació difícil de gestionar per l'entrenador, Xavi Bartolo, que s'estrenarà aquesta temporada a la banqueta del Reus en un estadi tan complicat com el d'un equip com el Las Palmas, que l'any passat jugava a Primera Divisió.

El Reus espera solucionar-ho aquesta pròxima setmana i que en el pròxim partit amb el Saragossa a casa, tots els jugadors estiguin a disposició.

 



 

 

Anar al contingut