Geraint Thomas i Bernal abans de començar l'etapa
Geraint Thomas i Bernal abans de començar l'etapa
CICLISME

Egan Bernal torna a pujar a una bicicleta després del seu terrible accident

Set mesos després el colombià torna a competir al Tour de Dinamarca que es disputarà fins dissabte

Redacció Esport3Actualitzat

Egan Bernal ha completat l'última etapa de la seva recuperació amb la tornada a la competició. El ciclista colombià, que al gener va tenir un greu accident mentre s'entrenava al seu país, ha tornat a enfundar-se el mallot per competir al Tour de Dinamarca.

Bernal ha treballat al capdavant de pilot com un més amb els seus companys d'Ineos. Tot i que finalment ha entrat a més de 2 minuts amb el pilot. El premi aquest cop ja el tenia en sortir a pedalar amb la resta de ciclistes.

Bernal, que va tornar a pujar a la bicicleta durant la seva recuperació tan aviat com va poder, s'ha sincerat en un comunicat, en què ha donat les gràcies a tots els qui li han fet costat en un dels moments més durs de la seva carrera esportiva. El ciclista colombià de l'INEOS diu que recordarà sempre aquesta situació:

"Després del que em va passar al gener, aquest ha estat el moment que estava esperant: tornar a córrer amb els meus companys. No puc deixar de recalcar com de durs han estat els últims vuit mesos per a mi, tant físicament com mentalment. Aquest dia, i el viatge que he fet des de llavors, formaran part de mi per sempre, és una cosa que mai s'oblida. Igual que el suport que he rebut de la meva família, la meva parella, l'INEOS i els meus fans.

Com a éssers humans, ens donem suport els uns als altres en els nostres moments de necessitat, i enguany ha estat un moment de necessitat per a mi; no ho puc agrair prou a tots els que han estat al meu costat. Aquest suport ha estat inestimable per motivar-me cada dia a treballar intensament per poder tornar a competir. A tots vosaltres, un sincer agraïment."

Anar al contingut