Pröpper celebra un dels tres gols que va marcar amb el combinat "orange"
Pröpper celebra un dels tres gols que va marcar amb el combinat "orange"
futbol

El retorn de l'internacional que va deixar el futbol per falta de motivació

Després d'un any sabàtic, el neerlandès Davy Pröpper torna al club on va créixer, el Vitesse de l'exblaugrana Cocu

Guim Fortuny GimbertActualitzat

La frenètica agenda del futbol modern li van causar, sobretot els anys que va passar a Anglaterra, una gran desafecció. L'internacional neerlandès Davy Pröpper va anar perdent el gust pel futbol, fins que el gener del 2022, amb 30 anys, va anunciar que interrompia, desmotivat, la seva fecunda carrera esportiva.

Volia recuperar una vida no subjecta només a l'esport d'elit i a les seves exigències. En altres paraules, deixar enrere la "vida de futbolista", i un cop passat un procés de reflexió interna després d'una temporada plena de lesions al genoll, va fer un pas sense gaires precedents a les altes cotes del futbol.

El migcampista Pröpper, 19 vegades absolut amb els Països Baixos, ex de Vitesse, PSV Eindhoven o Brighton, penjava les botes de forma provisional.

Torna a casa

Després de dotze mesos sabàtics, divendres va fer-se públic que Pröpper tornava a la disciplina del que fora el seu club de formació, el Vitesse. Allà l'espera un dels tècnics més prestigiosos del país de les tulipes, l'exblaugrana Phillip Cocu, convençut que en l'any i mig que ha signat serà capaç de reenganxar Pröpper a la seva professió. Aquest dissabte ja l'ha fet debutar en el triomf al camp del Heerenveen.

Anar al contingut