Joan Laporta torna a Madrid(Reuters)
Barça

El retorn de Laporta a Madrid

Com s'ho ha passat un home del perfil de Laporta a la llotja del Bernabéu? Doncs encara que sembli mentida, s'ho ha passat molt bé

Jordi RamosActualitzat

El primer gest que va fer Laporta en arribar per primer cop a Madrid com a president del Barça va ser dipositar un ram de flors a Atocha. Feia un mes i mig dels atemptats de l'11M. Era el primer dinar de directives i era el primer cop que estrenyia la mà de Florentino.

El Barça va guanyar 1-2 amb un inoblidable gol de Xavi, i allà va començar un canvi de cicle que va acabar amb l'era galàctica. L'afició del Barça passava tanta gana de títols que una simple victòria al Bernabéu va provocar que anessin 4.000 persones a l'aeroport del Prat per rebre l'equip. I va ser Joan Laporta en persona qui va organitzar el passadís perquè hi passessin els jugadors.

Ramon Calderón li enviava missatges de suport en moments difícils i Vicente Boluda, amb més mala bava, li regalava el cartell d'un clàssic de l'any 51 que va acabar amb golejada a favor dels blancs. Boluda es va haver d'empassar la brometa perquè aquell va ser el partit del petó al braçal de Puyol i la imatge superlenta de Piqué ensenyant la samarreta al món.

 

L'últim cop que Laporta va trepitjar el Bernabéu com a president va acabar abraçant els jugadors per una altra victòria que donava la Lliga. No és estrany que Laporta tingui avui ganes de tornar-los a veure...

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut