Futbol

El representant d'Owen envia catàlegs amb les aptituds del jugador per trobar-li equip

Hi ha jugadors que encara no saben què faran la temporada vinent. Michael Owen, que va ser el millor fubolista d'Europa l'any 2001, s'ha quedat sense equip després del descens del Newcastle. Per trobar-li una sortida, el seu representant ha hagut de recórrer a una fórmula ben peculiar: ha enviat a tots els clubs del continent un catàleg amb les aptituds del jugador. De moment, només hi ha respost un equip, el Hull City. I és que, encara que Owen no tingui equip, el que va ser "noi meravella" demana una fitxa anual d'uns 6 milions d'euros.

Actualitzat
El futbol té molts tòpics, però, entre ells, els que diuen que aquest esport és molt cruel i que no té memòria s'han fet realitat en la persona de Michael Owen. El davanter anglès era al cim del món el 2001, després de guanyar la Pilota d'Or. Owen s'acabava de destapar en el Mundial 98 de França i havia superat els quinze gols en les seves dues primeres temporades amb el Liverpool. Michael Owen va semblar pujar un altre graó quan va fitxar pel Reial Madrid el 2004, però aquí va començar la seva davallada. Va fitxar pel Newcastle i allà va començar un rosari de lesions que l'ha perseguit fins avui; ha marcat bons gols, però els ha guarnit amb 7 baixes en 4 temporades.

Per acabar-ho de rematar, la temporada s'ha completat amb el descens del Newcastle a la Championship i Owen s'ha trobat que, tot i no tenir contracte amb l'equip, és un jugador de Segona Divisió. A Owen li calia revifar la seva carrera i la solució l'ha trobat en una empresa de comunicació britànica que ha elaborat un catàleg de 32 pàgines. Com si fossin les ofertes del supermercat, desenes de clubs d'Anglaterra i d'Europa han rebut aquesta revista en què es destaquen les qualitats futbolístiques i humanes d'Owen, es repassen totes les seves estadístiques i, fins i tot, s'hi troba un informe mèdic que assegura que el futbolista està en plenes condicions. De moment, al catàleg només hi ha respost un club, el Hull City. I és que, encara que Owen no tingui equip, el que va ser "noi meravella" demana una fitxa anual d'uns 6 milions d'euros per continuar jugant a futbol.
Anar al contingut