Barça

El representant de Montoya es reunirà amb Zubizarreta per pactar la seva sortida en el mercat d'hivern

La setmana que ve el representant del jugador es reunirà amb Andoni Zubizarreta per pactar la seva sortida del Barça el mes de gener quan s'obri el mercat d'hivern

Actualitzat

La setmana que ve el representant de Martín Montoya es reunirà amb Andoni Zubizarreta per pactar la seva sortida del Barça el mes de gener quan s'obri el mercat d'hivern. I és que ahir un cop més el lateral dret de Viladecans no va jugar ni un minut contra l'Osca. Pedro li va dedicar el gol, conscient que la seva situació no és gens còmoda. Per a Luis Enrique, és el tercer lateral dret de l'equip, darrere d'Alves i fins i tot de Douglas, que no va tenir una actuació gaire lluïda a El Alcoraz.

A la trobada entre el representant del jugador i Zubi s'ha de decidir quina fórmula es troba per tancar la marxa del futbolista, que l'estiu passat va renovar el seu contracte fins al 2018, però que ara no compta per res en els plans de Luis Enrique. Montoya vol marxar traspassat i el Barça preferiria una cessió amb opció de compra, però segurament acabarà acceptant el traspàs amb una opció de recompra que haurien de pactar entre els dos clubs.

Montoya té sobre la taula ofertes d'equips de lligues estrangeres com el Bayer Leverkusen, l'Inter o algun club de la Premier i la setmana que ve serà clau per decidir el seu futur immediat, que passa lluny del Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut