Un defensa del Granada comprova la resistència de la samarreta de Dembélé (Reuters)
Barça

El representant de Dembélé qüestiona la gestió de Xavi

Moussa Sissoko, en declaracions recollides per "L'Équipe", lamenta que el tècnic blaugrana fes jugar el seu representat sense entrenar i amb la covid acabada de passar

Actualitzat

Ousmane Dembélé sembla tan imprevisible fora del camp com ho és al rectangle de joc. La resolució del seu futur no segueix una línia clara i "L'Équipe", en la seva edició d'aquest dimarts, explicava que el PSG hauria descartat la incorporació de l'actual davanter del Barça, d'una banda, i de l'altra, que les negociacions entre l'equip blaugrana i l'entorn del jugador no estaven tancades i que hi pot haver una reunió la setmana que ve per desencallar la situació.

En el mateix article, però, es fa referència a unes declaracions de Moussa Sissoko, representant del jugador, que va valorar molt negativament el fet que el seu representat sortís a jugar en la represa del partit de Copa del Rei contra el Linares, quan tot just havia superat la covid i no havia pogut fer cap entrenament per calibrar el seu estat físic real. 

"Parlem moltes vegades de diners quan es tracta de la renovació d'Ousmane, però no només és una qüestió de diners. També la gesió del dia a dia compta. Aquesta gestió esportiva, amb aquesta tornada als partits sense entrenar, just després de la covid, se'ns fa difícil". 

Difícil és, també, posar en context unes declaracions que no se sap si porten alguna intenció de cara a la negociació o que es volen fer servir per justificar un trencament. En qualsevol cas, Dembélé va marcar el seu primer gol de la temporada a Linares.  

 

 

 

ARXIVAT A:
DembéléXavi Hernández
Anar al contingut